2014. április 11., péntek

Amigurumit SOHA......

ÓÓÓÓ, hányszor mondtam én már ilyet! A lányaim továbbra sem rajonganak hosszútávon a horgolt játékokért, de ha másnak csinálok, rákapnak-kérnek-követelnek, de már nem dőlök be!! ;) Nem, nem és nem, nem csinálok....egy darabig. Na jó, csak egy picit. Nem, nagyot nem, csak picit, csak akkorát, amit nem bánok, h a következő pillanatban a sarokba köt ki, és csak akkor kerül onnét ki, ha én felveszem...Jó, értem én, h farsang jön. Mi akarsz lenni? Elsa??? Jaj, Elsaaa, hát annak van Olaf barátja. Igen, ezt meghorgolhatnám, de szigorúan csak a saját szórakoztatásomra.  Vajon meg tudom-e csinálni anélkül, h lenne hozzá leírás. Nosza rajta.

Szóval Olaf egy jópofa hóember a Jégvarázs ( Frozen ) című mesefilmből, és mivel mindig van a farsangi jelmezhez kiegészítő -mint ahogy volt Aranyhajnak is Pascalja-, egyszerűen kihagyhatatlan volt, h ne keljen életre a kezeim között.


Elsa pedig egy rettentően szép királynő, naná, h a kisebb lányom lecsapott, ő is jégkirálynő lesz! Jaj nekem! :D
A ruhája a szokásos tütüruha mintájára készült. Tüll anyagot felvágtam, és egy gumira felhurkoltam. A felsője-khm- egy 19éves koromban hordott felső egy 3évesre szabva :D




Na, kéremszépen, jön a többi "nem, nem horgolok több játékot".
-Anya, ha Róza kaphat Olafot, akkor nekem horgolnál egy rókát. 
-Rókát? Rókát...oké, de milyet. Pinterest nagy úr, na nézzük meg milyen képek vannak horgoltban, és csak úgy arról a komisz kis vadállatról. 
Tudtátok h milyen édes egy állat? Amíg meghorgoltam, m igen, meghorgoltam...megszerettem ezt a kis vackot!
Az egyik legkedvesebb képem egy igaziról:

De hogy milyen lett horgolva? Imádom. Oda sem adom...vagy megvárom míg a sarokba dobja a már 6éves nagylányom, és lecsapok rá :D

vadászik...


jóllakott :D
Lesben áll


Kisróka éke, a lompos farok :D
A róka 4-es, 3.5es tűvel red heart, Lana gatto fonalból készült. A magassága, hossza 35cm.