2012. november 4., vasárnap

Jön a tél....:)

Azon kevés egyike ami miatt örülök a télnek, h szebbnél szebb kendőkkel, téli kiegészítőkkel tudjuk öltöztetni magunkat. Maga a kötés, horgolás is egy olyan tevékenység, amit jobban el tudunk képzelni egy kandalló mellett, meleg teával az asztalunkon, kinn esik a hó. A nagy karosszék körül lusta macska nyújtózik, majd újra helyet keres magának a gombolyagok között, a gyerekek a tűz előtt lapozgatják az óriási mesekönyvet, férj az esti vacsorát készíti....aztán a valóság?! Hát, az egy kicsit más :)
Nincs kandallónk...macskánk sem, férj nincs is itthon most :D Gyerekek a számítógépezésemen kívül még vmit nem tudnak tolerálni, és az a kézimunkázás :D Szóval csak lopom a perceket, h alkothassak vmit:) A teám kihül, m nincs időm beleinni :)
Na, de azért mégiscsak sikerül ám vmit készíteni, panaszra nincs okom.
Orsi megkeresett, h szeretne pár dolgot télre. Rövid póló, egy kis körsállal, és kézmelegítővel. Bucillából, íme pár fotó:



 Az egyik kedvenc fonalam az 1001fonal.huról a manos silk blend. Több színben sikerült már a kosaramba rakni, most két színt mutatok meg belőle:




Barkafonal, gerlepárból egy maia kendő készült:
Tapintása nagyon kellemes, meleg hatású, pedig bambuszból van.